Cégcsoportunk

Cégünk a közel egy évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport tagja.

Szinapszis Kft.

Anyacégünk a Szinapszis Kft. által a hosszú évek során különböző szektorokban (piackutatás, egészségügyi kommunikáció, FMCG) megszerzett tapasztalatok és tudásbázis, valamint a megbízók egyre szaporodó száma, igényeik bővülése adta alapját csoporttá formálódásunknak.

Olyan önálló, de mégis szorosan együttműködő cégekből állunk, amelyek a piackutatás, az egészségügyi kommunikáció, próbavásárlások és sales támogató kutatások területen a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokra képesek, és közös elvek szerint, összehangolva működnek.

H2Online Kft.

Mindazon technikai és humán háttérrel rendelkezünk, melyek elengedhetetlenek a munkafolyamatok sikerességéhez, a minőségi szolgáltatások biztosításához. Büszkék vagyunk arra, hogy dolgozóink interdiszciplináris tudásbázisa, az ebből származó kohéziós erő garantálja a hozzánk fordulók minden területre kiterjedő kiszolgálását.

Technikai felkészültségünket a következők bizonyítják:

Cégünk pénzügyi munkáját a bevezetésre került SAP vállalatirányítási rendszer segíti. A rendszer struktúrájának köszönhetően lehetővé vált a folyamatok optimalizálása, a manuális munka számottevő csökkentése. A pénzügyi munkafolyamatok így naprakészen, teljesen rugalmasan és ügyfélspecifikusan valósulhatnak meg.

Garda Consulting Kft.

Gyógyszeripari kommunikációs tapasztalataink és az egészségügyi piac igényei alapján 2006-ban létrehoztuk önálló call centerünket, ahol az egészségügyi piacra és az orvosokkal való speciális kommunikációra felkészült operátorokkal dolgozunk együtt. Nagy hangsúlyt helyezünk operátoraink folyamatos képzésére mind egészségügyi, mind pedig kommunikációs szempontból, hiszen tapasztalataink szerint az ilyen jellegű kampányok sikerességét legnagyobb mértékben ez befolyásolja.

Detektívtükrös szoba áll Megbízóink rendelkezésére, ahol különböző fókuszcsoportok (hagyományos fókuszcsoport, konfliktuscsoport, kreatívcsoport, kiscsoport, stb.) lebonyolítására nyílik lehetőség. A beszélgetések kötetlen hangulatúak, ahol a résztvevők a kutatás céljának megfelelően összeállított forgatókönyv alapján, moderátor vezetésével beszélgetnek, megosztják véleményüket egymással. A detektívtükrös szoba nagy előnye, hogy a Megbízó is, jelen lehet a csoportban anélkül, hogy a csoport tagjai tudomást szereznének róla.

Szakmai felkészültségünket bizonyítja:

Kollégáink között tudhatunk orvos-jogászokat, elemző-közgazdászokat, pénzügyi szakembereket és informatikusokat. Ennek a magas szintű tudásnak a talaján gyökerezik cégcsoportunk sikere. Mi tudjuk, hogy a sokrétűség, az egyes szakterületek kohéziója hozzáadott értéket jelent.