Rólunk

Akkor és most

A Pearl Hungary Kft. a közel egy évtizedes gyógyszeripari-piackutatási és marketing-tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport tagja.

100%-os magyar tulajdonban, 2000-ben alakultunk. Megalakulásunkkor cégünk fő profilja BTL kampányok teljes körű kivitelezését foglalta magában. Különböző promóciók, rendezvények szervezésében vettünk részt, Telemarketing és Direkt marketing kampányok lebonyolítását vállaltuk.

Jelenleg elsősorban a gyógyszeripar területén (vényköteles és OTC termékek esetében egyaránt), illetőleg az egészséghez kapcsolódó termékek esetén FMCG cégek számára végzünk orvosok és betegek felé marketing-aktivitást – többek között integrált kommunikációs kampányok (Telemarketing – Direkt marketing – Orvosfutár szolgálat) biztosításával, szűrőprogramok szervezésével, orvos és beteg loyalty-, valamint adherencia-programok, betegklubok kiépítésével/üzemeltetésével, illetőleg betegkommunikáció teljes körű kivitelezésével.

Sikereinket a folyamatosan növekvő forgalom, az egyre szélesedő partnerkapcsolatok bizonyítják.

Küldetésünk, céljaink

Küldetésünk, hogy a Szinapszis Kft. tudásbázisára és szakmai tapasztalatára épülve önálló csapatunkkal, olyan teljes körű marketing-szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára, amely mind az orvosok, mind a betegek felé erősíti a Megbízó image-ét, piaci pozícióját.
Tevékenységünkkel hozzá akarunk járulni az orvos és beteg kapcsolatának hatékonyabbá tételéhez, a magasabb életminőség, valamint az egészségtudatosság eléréséhez.

Célul tűztük ki, hogy a megbízói igényeket teljes körűen kielégítve Magyarország meghatározó egészségügyi kommunikációs cégévé váljunk.

A gyógyszeripar területére specializálódva a piac szereplői részére hosszú távon, megbízható szolgáltatást szeretnénk nyújtani, ezért folyamatosan lépést tartunk a piaci követelményekkel, megértjük és megoldjuk Megbízóink elvárásait.
Filozófiánk középpontjában az ügyfél áll, folyamatosan tájékoztatjuk őket közös projektjeink állásáról, az eredményekről.

Csapatunk interdiszciplináris, – az orvostudomány, a közgazdaságtudomány, a jog, valamint az informatika szakterületét egyaránt átfogó -, tudásbázisa, személyi felkészültsége, a rendelkezésünkre álló tárgyi feltételek és az ezek kohéziójából eredő erő garantálják a hozzánk fordulók magas szintű, komplex kiszolgálását.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!