Üdvözöljük a Pearl Hungary Kft. honlapján!

RólunkHonlapunkat azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy megmutassuk az ide látogatóknak, kik vagyunk, mivel foglalkozunk, mik a céljaink, mit szeretnénk elérni, mit nyújtunk a hozzánk fordulóknak, mivel segítünk Önöknek.

Mindennapi munkánk során igyekszünk szem előtt tartani ügyfeleink dinamikusan változó elvárásait, és egyik legfontosabb célunkat, az egészségtudatosság terjesztését. Mindemellett fontosnak tartjuk, hogy orvos kollégáink, programjainkban részt vevő betegeink, és minden érdeklődő naprakész információkat kapjon cégünk újdonságairól, induló és futó programjainkról, valamint egyéb érdekességekkel szolgáljunk.

Reméljük, hogy az Ön által keresett összes információt megtalálta internetes oldalunkon.

Ha szeretne még többet megtudni rólunk, szolgáltatásainkról, szívesen állunk rendelkezésére!

ORVOSOK RÉSZÉRE

Ezen menüpont alatt orvosi és gyógyszeripari hírekkel kapcsolatos linkeket találnak, aminek célja a részletes szakmai információk nyújtása egészségügyi szakemberek részére.

Bővebb információ

BETEGEK RÉSZÉRE

Az alábbi pontban megtalálható néhány igen jelentős betegség rövid leírása, ami segítségre lehet a problémák mielőbbi felismerésében illetve azok megelőzésében is.

Bővebb információ

DRPortal.hu

A Pearl Hungary Kft. 2008 végén elkészítette orvoskommunikációs és e-detailing portálját, mely a www.drportal.hu címen érhető el. Az oldal zárt, szakmai információs portál, amelynek tartalmai csak regisztrált orvosok számára érhetők el. A regisztráció során a szakmai adatbázis védelme érdekében kötelező megadni az orvosi pecsét számot és az elsődleges szakterületet is. A belépés engedélyezése csak a regisztrációs adatok ellenőrzése után történik meg.

Kedvezményezett: Pearl Hungary Kft. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 112.
Közreműködő szervezet: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

www.nfü.hu | www.magzrt.hu | www.drportal.hu